fredag 6 april 2012

Påskbuffé.

Till påsk blev jag sugen på att göra ett efterrättsbord! I stället för den traditionella påskmaten grillade vi kyckling och hade potatisgratäng till samt diverse mumsiga tillbehör. Mycket smaskigt! Men buffé-grejen saknas ju då och därför fick det bli buffé till efterrätten!


Jordgubbar, physalis, honungsmelon, vindruvor, päron, mango och färsk annanas ligger och väntar på att doppas i chokladfontänen. Mjölkchoklad naturligtvis... Det fanns även marshmallows och kanelskorpor samt nyheterna Ballerina marängswiss och Singoalla Cheescake Strawberry.


En liten vaniljmuffins med lemoncurdgrädde och ett hjärta i mörk choklad.



Halloncheescake med vit choklad samt Oreopops. Oreopops är klubbor gjorda av Oreo-kex mixat med Philadelphia som sedan rullas till bollar och doppas i choklad. Här garnerade med passande strössel.

Och vad är påsken utan marsipankycklingar?! Dessa små raringar gjorde jag och min 9-åring tillsammans, i vad som blev en liten kycklingfabrik. ;) Han kände sig först pressad över att jag ville att alla skulle vara likadana men sen upptäckte han att det inte var så svårt! Och visst blev de fina!!

1 kommentar:

Petra sa...

Vilken läcker buffé!!